Livestream

Livestream

Of men nu afscheid neemt in een kerk, aula of in een ander gebouw, wij beschikken over de juiste apparatuur en maken op discrete wijze een opname en/of livestream. Sinds de coronamaatregelen wordt een livestream van een uitvaart veel gevraagd. Het biedt de familie en kennissen de mogelijkheid om van thuis uit de dienst te volgen. Ook voor mensen die een dienst niet kunnen bijwonen door ziekte of verblijf in het buitenland is het een ideale oplossing.

Als uitvaartbedrijf met een hart voor de mensen, vinden we het vanzelfsprekend dat we tijdens deze moeilijke periode livestreaming gratis aanbieden. Onze aula is voorzien van de juiste infrastructuur om dit in hoge kwaliteit te verwezenlijken. De livestream kan geheel privé aangeboden worden of geïmplementeerd worden in de rouwpagina zodat het publiek kan meekijken. Nadien krijg de familie een opname in hoge resolutie.

Bekijk hier onze livestream

We bieden families unieke kansen om helende momenten te creëren na verlies. Onze ervaring zal je helpen manieren te ontdekken om eer te bewijzen.

Contacteer ons

Motbaan 1
9280 Lebbeke

Lebbeke : 052/41.44.55

Baasrode: 052/33.33.37